Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/lassustand/domains/lassuskliniek.nl/public_html/includes/load_functions.php on line 90

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lassustand/domains/lassuskliniek.nl/public_html/includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Inschrijven - Lassus Kliniek Amsterdam
020-2104030

Inschrijven

U bent van harte welkom als nieuwe cliënt bij ons in de kliniek. Wij willen graag met u kennismaken en plannen voorafgaand aan de behandeling eerst een consult van 30 minuten.

Direct inschrijven

Al uw wensen kunt u kenbaar maken tijdens dit gesprek en samen met u wordt er een behandelplan opgesteld. Tijdens dit consult informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden, de verschillende behandelingen en de huidverzorgingsproducten die de Lassus Kliniek aanbiedt.

Consult

Wanneer u eerder een cosmetische behandeling hebt gehad, verzoeken wij u van tevoren zo veel mogelijk gegevens hierover bij uw behandelaar op te vragen voor dit consult.

Mocht dit uw voorkeur hebben en er ruimte zijn in de agenda van de behandelend artsen, dan kan de behandeling eventueel direct op het consult volgen.

Sommige behandelingen vragen om een voorbereidingstijd van de huid. Hou er daarom rekening mee dat een behandeling niet meteen mogelijk is.

Voor meer informatie, of voor het plannen van een consult, kunt u contact opnemen met Lassus Kliniek, 020-2104030

Inschrijfformulier nieuwe cliënt

Achternaam*
Voornaam*
Geslacht*
Geboortedatum*
Tel. Mobiel*
E-mail adres*
Bns nummer
Verzekeraar
Verzekeringsnummer
Waar kent u ons van?*
 

We wijzen u op onze Privacy statement.