Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/lassustand/domains/lassuskliniek.nl/public_html/includes/load_functions.php on line 90
Lippen opvullen: natuurlijke lipvergroting in Amsterdam - Lassus Kliniek Amsterdam
020-2104030

Lippen opvullen met een lipvergroting in Amsterdam

De mond is zeer bepalend voor je uiterlijk. Mooie en volle lippen zorgen voor een jeugdige en gezonde uitstraling. Wanneer je van nature dunne lippen hebt of wanneer je lippen dunner zijn geworden door het ouderdomsproces, dan is het fijn om te weten dat je lippen met een subtiele ingreep op natuurlijke wijze voller gemaakt kunnen worden in onze kliniek in hartje Amsterdam.

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.
 • Je lippen zijn altijd dun en volumearm geweest
 • Je lippen zijn dunner en minder vol geworden door het ouder worden
 • Je bent onzeker over het uiterlijk van je lippen
 • Vollere lippen zorgen voor een mooiere balans in je gezicht

Afspraak maken?020-2104030

Ik ben superblij met mijn mooie vollere lippen dankzij arts X. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Ik kan het echt iedereen aanraden. De behandeling deed geen pijn en was voorbij voordat ik het doorhad.

Prijzen

Lipcontour accentueren € 350
Lippen opvullen € 350
Lachrimpels mond € 350
Neus-lippenplooi € 350

*De kosten van het consult worden in mindering gebracht op de eerste behandeling, waardoor het intakegesprek gratis is.

Consult aanvragen020-2104030

 

Ontmoet onze cosmetisch artsen

 • Dokter X

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque finibus justo ante. Phasellus faucibus justo id ex congue ullamcorper. Cras tempor laoreet dui vel commodo.

  Lees meer

 • Dokter Y

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque finibus justo ante. Phasellus faucibus justo id ex congue ullamcorper. Cras tempor laoreet dui vel commodo.

  Lees meer

Ik ben supertevreden met mijn mooie vollere lippen dankzij arts X. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Ik kan het echt iedereen aanraden. De behandeling deed geen pijn en was voorbij voordat ik het doorhad.

Wat je moet weten over het opvullen van de lippen

 • Voorafgaand aan de lippenbehandeling wordt in een persoonlijk consult besproken welke behandelmethode het mooiste resultaat geeft bij jouw gezicht.
 • Bij een lipvergroting is het niet de bedoeling dat je na de behandeling ziet dat de lip gevuld is. Een natuurlijk resultaat is in onze kliniek altijd het uitgangspunt.
 • Een lippenbehandeling is nagenoeg pijnloos en vindt plaats onder verdoving. Het opvullen van de lippen duurt ongeveer 3 tot 15 minuten, afhankelijk van het gebied dat wordt opgevuld.
 • Na de behandeling zullen de lippen een beetje opgezwollen zijn. De zwelling trekt binnen een dag weg. Na ongeveer een week zal het eindresultaat van de lipvergroting zichtbaar zijn.

Lees hier hoe een lipvergroting stap voor stap verloopt

Resultaten

Een natuurlijke vergroting van de lip leidt tot het mooiste resultaat. Veel mensen zijn bang voor een onnatuurlijk resultaat bij een lippenbehandeling. Een onnatuurlijk resultaat is vrijwel altijd te wijten aan het gebruik van te veel fillers.

Het is daarom belangrijk dat een lipvergroting altijd wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd esthetisch arts met veel ervaring. Doorgaans is het gebruik van één fillerverpakking van 0,55 ml genoeg voor het creëren van mooie en natuurlijk ogende volle lippen. Bekijk hieronder de verschillende voor-en-na-resultaten die zijn behaald door de cosmetisch artsen in onze kliniek.

Lippen opvullen fillers

Ik ben super tevreden met mijn mooie vollere lippen dankzij arts X. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Ik kan het echt iedereen aanraden. De behandeling deed geen pijn en was voorbij voordat ik het doorhad.

Benieuwd welke resultaten onze artsen met jouw lippen kunnen bereiken? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend consult in onze kliniek in Amsterdam. In een persoonlijk consultgesprek nemen onze esthetisch artsen uitgebreid de tijd om te beoordelen of een lipvergroting aansluit bij jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Het behandeltraject

Voor de behandeling

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen plannen wij voor de eerste behandeling een consult van 30 minuten in. Tijdens dit intakegesprek kun je al jouw wensen kenbaar maken.

Ook wordt er tijdens dit consult een persoonlijk behandelplan opgesteld en informeren wij je uitgebreid over alle mogelijkheden, de verschillende behandelingen en de huidverzorgingsproducten die Lassus Kliniek Amsterdam aanbiedt.

De behandeling: het opvullen van de lippen

Lippen vergroten fillersOmdat de mond en de directe omgeving van de mond erg gevoelig kunnen zijn, vindt de behandeling onder verdoving plaats. De verdoving gaat via de binnenkant van de mond, net als bij de tandarts vaak het geval is. Vervolgens wordt de mond gedesinfecteerd, zodat deze steriel is. Zodra de verdoving in werking is getreden, kunnen de lippen worden opgevuld.

Ik ben super tevreden met mijn mooie vollere lippen dankzij arts X. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Ik kan het echt iedereen aanraden. De behandeling deed geen pijn en was voorbij voordat ik het doorhad.

Door middel van een spuitje worden de lippen opgevuld met de filler op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die constant door het lichaam wordt aangemaakt. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid soepel wordt, is veilig en kent geen allergische reacties.

De behandeling duurt ongeveer 3 tot 15 minuten, afhankelijk van de grootte van het gebied dat wordt behandeld en het vulmateriaal waarvoor gekozen is.

Na de behandeling

Injectables lippen opvullenNa de behandeling zullen de lippen en het gebied eromheen een beetje rood en gezwollen zijn. Dit is heel normaal. Een cool pack kan helpen om de zwelling te verminderen. Bij de meeste mensen houdt de zwelling ongeveer een dag aan en neemt deze dan af.

In de week na de behandeling word afgeraden naar de sauna of zonnestudio te gaan. Ook dient u de huid niet bloot te stellen aan andere intense warmtebronnen of gezichtshandelingen.

Ik ben super tevreden met mijn mooie vollere lippen dankzij arts X. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen. Ik kan het echt iedereen aanraden. De behandeling deed geen pijn en was voorbij voordat ik het doorhad.

Als de zwelling is weggetrokken kunt u meteen zien dat de lippen voller zijn. Binnen één tot twee weken is het eindresultaat goed zichtbaar. Het resultaat zal zo’n 9 tot 12 maanden aanhouden en daarna kunt u de behandeling opnieuw laten uitvoeren.

Bekijk voor-en-na-foto’s van lipvergrotingen.

Bovenlip, onderlip, mondhoeken en de lippenrand

Naarmate je ouder wordt zal het vet in je lippen afnemen, waardoor het volume van de lippen vermindert. Ook wordt het collageen in de huid minder sterk, met als gevolg dat de contouren van de lippen verzachten en de lippen naar beneden zakken. Het natuurlijke volume van de lippen is genetisch bepaald. Zo zijn sommige mensen van nature gezegend met mooie, volle lippen en hebben anderen sinds jongs af aan al te maken met dunne of asymmetrische lippen met weinig volume.

 • Een dunne bovenlip opvullen

  Een dunne bovenlip opvullen

  Een dunne bovenlip kan met fillers eenvoudig gevuld worden. Om een natuurlijk resultaat te krijgen vullen we meestal ook de onderlip. Vaak wordt eerst de lippenrand opgevuld en daarna het lippenrood.

 • Afhangende mondhoeken

  Afhangende mondhoeken

  Afhangende mondhoeken ontstaan vaak doordat de spier die de mondhoeken naar beneden trekt, harder werk dan de spier die de mondhoek naar boven trekt. Een behandeling met botox zorgt ervoor dat deze spiertjes ontspannen.

 • Asymmetrische / scheve lippen

  Een dunne bovenlip opvullen

  Asymmetrische of ‘scheve’ lippen kunnen met hyaluronzuur fillers of botox behandeld worden. Bij een verschil in volume bieden fillers vaak uitkomst. Als de mond asymmetrisch is door de spieren rondom de mond, dan wordt vaak gekozen voor botox om de spieren meer in balans te brengen.

 • Marionetljinen

  Een dunne bovenlip opvullen

  Het gebied rond de mondhoeken zal wat gaan hangen tijdens het ouderdomsproces. Hierdoor kunnen rimpeltjes en lijntjes ontstaan rond de mond. Door volumeverlies zakken de mondhoeken naar beneden en ontstaan er verticale lijntjes rond de mond. Dit kan behandeld worden met Botox en/of fillers.

Ben je ontevreden over het volume van je lippen?

Een lipvergroting door middel van fillers is een veilige, snelle, effectieve en pijnloze behandeling om je lippen meer volume te geven.

Het opvullen van de lippen gebeurt in de meeste gevallen met fillers op basis van hyaluronzuur . Fillers zijn injecteerbare vulmiddelen die met een dun naaldje onder de huid worden ingebracht. Omdat ze worden geïnjecteerd behoren fillers tot de groep injectables. Fillers worden onder andere gebruikt voor het opvullen van rimpels, het aanvullen van volume onder de ogen en voor het vergroten van de lippen.

Het inspuiten van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid meer vocht aantrekt en vasthoudt, waardoor de huid van binnenuit opgevuld wordt. Het ingespoten hyaluronzuur is niet permanent, maar wordt automatisch afgebroken door het lichaam. Een behandeling met deze filler is dan ook tijdelijk en zal na 6 tot 18 maanden helemaal zijn afgebroken. De afbraak in de lippen gaat over het algemeen iets sneller dan elders in het lichaam, omdat de lippen een erg bewegelijk onderdeel van het gezicht zijn.

Wil je direct meer weten over een lipvergroting bij Lassus Kliniek of direct een consult inplannen bij onze kliniek in Amsterdam? Neem dan contact op door te bellen naar 020-2104030 of maak online een afspraak.

Contact Lassus Kliniek Amsterdam

Routebeschrijving

 

Veel gestelde vragen over lippen opvullen

Hoe lang blijft het resultaat van een lipvergroting zichtbaar?

Voor een lipvergroting worden fillers gebruikt op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen en afbreekbare stof, waardoor de behandeling voor lippen opvullen tijdelijk is. Omdat de lippen zo beweeglijk zijn, zal het resultaat van de behandeling iets korter aanhouden dan bij andere behandelingen met fillers. Het hyaluronzuur in de lippen wordt na 6 tot 9 maanden afgebroken.

Doet lippen opvullen pijn?

De lippen worden verdoofd door middel van injecties aan de binnenkant van de mond. Dit kan pijnlijk zijn, maar tijdens de behandeling zelf zult u geen pijn voelen.

Is een lipvergroting veilig?

De producten waarmee wij bij Lassus Kliniek onze behandelingen uitvoeren zijn wereldwijd al veel gebruikt en uitvoerig getest. Omdat de fillers lichaamseigen stoffen bevatten, is de kans op bijwerkingen of allergische reacties nagenoeg nihil.

Gebruikt Lassus Kliniek ook permanente fillers?

Nee, Lassus Kliniek Amsterdam gebruikt geen permanente fillers. De stoffen die deze fillers bevatten zijn niet lichaamseigen, waardoor er op lange termijn complicaties kunnen optreden.

Zijn er bijwerkingen?

Omdat de fillers bestaan uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur, is de kans op allergische reacties heel klein. De meest voorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke plaatselijke roodheid en lichte zwelling van de huid. Ook is er een kleine kans dat er blauwe plekken ontstaan, maar deze trekken binnen een aantal dagen weg.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Wij achten de kans dat u niet tevreden bent met het resultaat zeer klein. De behandeling wordt uitgevoerd na een uitgebreid gesprek waarin uw wensen worden besproken. Mocht u toch niet tevreden zijn of mochten er onverwacht ongewenste reacties optreden, dan kan de filler opgelost worden. Dit doen wij met hyaluronidase.

Hoe lang moet ik herstellen na de behandeling?

In principe is het mogelijk om meteen na de behandeling weer aan de slag te gaan. Wel zullen uw lippen nog een tijdje gevoelig zijn en moet u voorzichtig zijn met uw lippen en de huid eromheen. Soms is er roodheid of een lichte zwelling te zien, maar dat trekt na twee tot zeven dagen weer weg.

 

Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis consult aan.

020-2104030Vraag direct een gratis consult aan