Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/lassustand/domains/lassuskliniek.nl/public_html/includes/load_functions.php on line 90

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lassustand/domains/lassuskliniek.nl/public_html/includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Tarieven - Lassus Kliniek Amsterdam
020-2104030

Tarieven

Consult

Intakegesprek € 50 *

Om kennis te maken, maar ook om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, plannen wij voor de eerste behandeling een consult van 30 minuten in. Tijdens dit intakegesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken. 
Ook wordt er tijdens dit consult een persoonlijk behandelplan opgesteld en informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden, de verschillende behandelingen en de huidverzorgingsproducten die de Lassus Kliniek aanbiedt.

* De kosten van het consult worden in mindering gebracht op de eerste behandeling, waardoor het intakegesprek gratis is.

Botox

Een natuurlijk resultaat met (baby)botox, het verminderen van migraine en tandenknarsen: de artsen in de Lassus Kliniek zijn gespecialiseerd in de behandeling met botox en fillers.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Babybotox € 100
Eén regio € 190
Twee regio’s € 370
Drie regio’s € 450
Kin € 100
Mondhoeken € 100
Spierspanningshoofpijn € 225
Tandenknarsen € 390
Tandvleeslach € 140
Wenkbrauwlift € 255
Oksels € 620
Handen € 780 **
Voeten € 780 **

* In principe zijn bovengenoemde tarieven vanafprijzen. De definitieve kosten van de behandeling kunnen afwijken.

Botoxabonnement

Bij de Lassus Kliniek bestaat de mogelijkheid om een botoxabonnement af te sluiten. Hiermee bent u altijd gegarandeerd van botox en is het mogelijk om binnen 24 uur een afspraak in te plannen bij één van onze de artsen.
Meer informatie en de tarieven van het botoxabonnement worden indien gewenst met u besproken tijdens het eerste consult.

Fillers

Stoort u zich aan de fijne lijntjes onder uw ogen, de rimpels aan de zijkant van uw mond of wilt u liever uw kaaklijn verstrakken? Met behulp van fillers is het mogelijk rimpels te verminderen, zonder hierbij de natuurlijke vormen van uw gezicht uit het oog te verliezen.

Wallen € 350
Neus-lippenplooi € 350
Jukbeenderen € 350
Lachrimpels mond € 350
Lipcontour accentueren € 350
Lippen opvullen € 350
Slapen** € 350
Kaaklijn verstrakken € 450
Liquid facelift € 900

** Een combinatie van verschillende fillerbehandelingen is mogelijk. Indien gewenst kunt u dit aangeven tijdens het consult.

Declareren zorgverzekering

Sommige behandelingen kunt u declareren bij uw zorgverzekering. Indien gewenst, kunt u de factuur bij uw zorgverzekeraar indienen voor een mogelijke vergoeding.

Afzeggen

Het kan gebeuren dat u de afspraak moet afzeggen. Wij verzoeken u dan minimaal 24 uur van tevoren contact op te nemen met de Lassus Kliniek om de afspraak te annuleren. Lukt dat niet dan zijn wij helaas genoodzaakt € 50 uur in rekening te brengen.